Plantilla Programa

Acció Dones Visuals – Dies d’indústria és un espai d’aprenentatge i reflexió, però també de trobada, cultura i celebració. Per això enguany celebrem una cloenda en format concert-perfomance + festa. 

VIU cicle de cinema mut sonoritzat en directe

El cicle proposa compondre i interpretar música original, recordant l’antiga forma de musicalizació del cinema, encara que allunyada de les típiques bandes sonores que solien acompanyar als films muts.

A partir del material cinematogràfic projectat en el Cicle Viu, la sessió de tancament revisitarà “È’Piccerella” d’Elvira Notari, “La souriante Madame Beudet” de Germain Dulac, i “At Land” i “Meshes of the Afternoon” de Maya Deren creant un pont entre les narratives experimentals de directores pioneres de la primera meitat del s. XX i l’actualitat, a través d’una sessió de Live Cinema a càrrec de Xeito Fole i amb la sonorització en directe a càrrec de Tomomi Kubo.

Tomomi Kubo, art sonor amb l’Ones Martenot

Tomomi Kubo és una onista, improvisadora i compositora. Com a intèrpret i compositora s’ha involucra en la gravació de bandes sonores per a pel·lícules, teatre, sèries de televisió y espots publicitaris. El seu principal instrument és l’ones Martenot, que va aprendre de mestres com Takashi Harada i Pascale Rousse-Lacordaire. En totes les seves composicions i actuacions sempre ha tractat de transmetre l’alegria i grandiositat d’aquest meravellós instrument.

El moment més emocionant de la nit arribarà amb el lliurament de Premis AccióCurts, atorgats per Dones Visuals i Aluzine Rentals, i la posterior celebració amb pica pica i brindis final de festa.

Aquesta sessió compta amb la col·laboració de: Las Pibas Rec, Ciclo Viu, Aluzine Rentals

Agraïm al CCCB la cessió d’espais per la realització d’aquesta activitat.

Participants

ALTRES ESDEVENIMENTS