Cloenda

Acció Dones Visuals Dies d’indústria és un espai de reflexió i debat, però també de trobada i celebració. Per això volem fer una cloenda en format festa on també es portarà a terme el lliurament de Premis AccióCurts, atorgats per Dones Visuals i Aluzine Rentals.

Trobada GTI: La televisió que volem

Trobada Grup de Treball Interterritorial 50/50 2025 format per associacions feministes de professionals de l’audiovisual de tot l’Estat espanyol.

Pitching #ACCIÓVIVER

És el torn d’AccióViver! Pitching i one-to-one amb professionals de la indústria per tal de donar a conèixer els projectes de llargmetratges en desenvolupament participants a #AccióViver i cercar els suports necessaris per dur-los a terme.

Conversatori: Com navegar en un context de poder patriarcal?

Fins a quin punt les estructures de poder patriarcal conformen la nostra existència? Les entitats que vetllem pels espais feministes ens enfrontem al repte d’organitzar-nos en un context social, polític i econòmic dominat per relacions asimètriques.

Pitching #ACCIÓCURTS

Un dels objectius d’AccióCurts és promoure l’enllaç entre el nou talent i la indústria. I dins dels Dies d’indústria es presentaran en format pitch els 13 projectes de curtmetratge en desenvolupament davant de les productores.

Espai cafè per a sòcies

Les sòcies de Dones Visuals tindrem el nostre espai de connexió, intercanvi i relació en aquest Espai cafè. Un acte presencial, per veure’ns i reconèixer-nos, saber-nos més i gaudir d’un temps plegades. Espai kid’s friendly.